U Tovarniku napao policajca nožem i ranio ga. Drugi policajac upucao napadača

Foto: Čitatelj Indexa

U Tovarniku se večeras dogodio požar, a portal Budica.info izvještava da je rastrojeni muškarac zapalio dvije obiteljske kuće u središtu mjesta.

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je da je muškarac napao jednog policajca, dok je drugi policajac pucao na napadača. 

 

Oglasila se policija

"Večeras u 20.04 sati, zaprimljena je dojava da je izbio požar na dvije obiteljske kuće u Tovarniku. Odmah po zaprimanju dojave na teren su upućeni policijski službenici kao i druge žurne službe.

Za vrijeme postupanja došlo je do napada na policijske službenike, od strane muškarca koji se je zatekao na samom mjestu događaja. Prema prvim informacijama radi se o oštrom predmetu, najvjerojatnije nožu.

Kako bi odbio napad, jedan policijski službenik bio je prisiljen uporabiti vatreno oružje prema napadaču. Napadač i jedan policijski službenik su ozlijeđeni te im se liječnička pomoć pruža u zdravstvenoj ustanovi

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja", priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.