Muškarac (33) dolazio s ogromnom zmijom u zagrebačke kafiće . Osuđen je

Fotografija ne prikazuje događaje iz članka Ilustracija: Shutterstock

Muškarac u dobi od 33 godine ovih je osuđen zbog toga što je više puta dolazio u kafiće u metropoli s velikom zmijom oko vrata.

Prema presudi, prvi put se to dogodilo potkraj listopada prošle godine u 19.30 sati na terasi kafića u Tomićevoj ulici u Zagrebu, gdje je zatečen s Boa constrictor zmijom oko vrata, piše Danica.

Došao sa zmijom i u kafić na Trgu bana Jelačića

Nakon toga, u siječnju prošle godine, u 17.30 sati, zatečen je u ugostiteljskom objektu "Johann Frank" na Trgu bana Josipa Jelačića s zmijom Boa constrictor u naručju.

"U oba slučaja nije imao dokaz o zakonitom podrijetlu zmije koja je zaštićena uredbom EU o zaštiti vrsta divlje faune i flore te uređenjem trgovine njima”, navodi se u presudi.

Sud je, kako se navodi, utvrdio da je time počinio prekršaj te mu je izrečena kazna od 920 eura uz dodatnih 13 eura sudskih troškova, piše Danica. S obzirom na to da se 33-godišnjak nije odazivao na ročišta, suđeno mu je u odsutnosti. Ima pravo žalbe na presudu.

Nedavno je zagrebački student proglašen krivim jer pitonom uznemiravao ljude u tramvaju i parku. Branio se da je to radio iz zabave snimajući reakcije prolaznika koje je kasnije objavljivao na YouTubeu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.