Uhićen muškarac koji je pucao u masovnoj tučnjavi na Božić u Rijeci

Ilustracija: FaH

KAKO su izvijestili iz Policijske uprave primorsko-goranske, policijski službenici I. policijske postaje Rijeka su u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo.

Sumnjiči ga se da je u utorak 25. prosinca poslije pola noći sudjelovao u tjelesnom sukobu s više osoba, odnosno remećenju javnog reda i mira ispred ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke u ulici Rivi gdje je bilo prisutno više desetaka gostiju. 

Pucao i pobjegao policiji 

Pritom je pucao iz vatrenog oružja čime je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Dodaju i kako je nakon toga pobjegao i bio nedostupan policiji. Uhićen je jutros oko 13 sati na području nadležnosti Policijske postaje Štrigova u Policijskoj upravi međimurskoj te potom doveden u I. PP Rijeka zbog daljnjeg provođenja kriminalističkog istraživanja.

27-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom Državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. Prijavljen je i za počinjenje prekršaja iz domene remećenja javnog reda i mira, a kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.