Kolindin ured prebacuje krivnju na djecu

Ilustracija: Index (Facebook)

"ZNAM da vas to sada zanima, ali to je uvedeno na početku mandata Kolinde Grabar Kitarović. Svatko je htio autogram predsjednice. Djeca bi dolazila s malim papirićem, netko nije imao papira, netko je htio  potpis na ruci i slično. Da se to ne bi događalo, napravili smo fotografije 4X5 centimetara koje dijelimo kada nas za to pitaju", objasnili su nam iz Ureda predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. 
 

Potpis otisnut, a predsjednica se voli potpisivati

Podsjetimo, povodom Dana dubrovačkih branitelja, predsjednica je grupi dubrovačke djece podijelila vlastite fotografije s otisnutim potpisom. Iako smo upitali koliko su hrvatske porezne obveznike stajale fotografije predsjednice s potpisom, nismo dobili odgovor, no riječ je, uvjeravaju nas o malom iznosu. 

U uredu predsjednice tvrde i kako se Kolinda vlastoručno potpisuje na svoju fotografiju. Na naš izravni upit kako su dubrovačka djeca dobila  fotografije s već otisnutim potpisom, nisu se dali zbuniti. 
 
"Da, ali predsjednica se voli i vlastoručno potpisati", kažu nam iz Ureda predsjednika.
 
Predsjednica ne voli usporedbe s bivšim predsjednicima
 
Do sada široj javnosti nije bilo poznato kako predsjednica dijeli svoje fotografije, a to nije bio običaj ni bivših predsjednika. Predsjednik Ivo Josipović dijelio bi olovke sa svojim imenom ili privjeske s grbom Ureda Predsjednika Hrvatske. 
 
"Predsjednica se ne uspoređuje s bivšim predsjednicima", kažu nam iz Ureda predsjednice na upit zašto je uvedena ta praksa, a koju do sada nisu koristili na Pantovčaka.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.