Vesna Škare-Ožbolt: Zagreb je postao Sodoma i Gomora

PREDSJEDNICA DC-a Vesna Škare-Ožbolt koja živi u Branimirovoj ulici, tik do zgrade u Erdödyjevoj ulici koja se danas počela urušavati, šokirana je time što se u posljednjih desetak dana događa po Zagrebu.

"U trenutku kad je započelo urušavanje bila sam u svojoj kupaonici, koja se nalazi s dvorišne strane. Čula sam buku, eksploziju. Pogledala sam kroz prozor i vani je sve bilo puno dima i prašine", izjavila je.

Iznenadna buka i oblak prašine koji se nadvio nad bivšom tvornicom Nade Dimić, prema njenim riječima, ponukao je i ostale stanare da izađu na ulicu. Predsjednica DC-a je rekla kako su temelji zgrade "potkopani" te kako se danas prvo urušila jedna trećina, potom se večeras urušila i druga, dok je u cijelosti ostala svega trećina tvorničkog kompleksa.

"Malo sam začuđena da se to događa. Grad je postao Sodoma i Gomora", rekla je Vesna Škare-Ožbolt komentirajući već treće urušavanje u Zagrebu u posljednjih 10 dana, ističući kako je to "pitanje statike" i kako je "očito da se ne radi stručno te je očito da postoje malverzacije i s građevinskim materijalom kojeg se koristi".

I.M.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.