RAZVOJ DOGAĐAJA PRATITE NA INDEXU

VIDEO 3 muškarca i žena ubijeni u Vodicama i Šibeniku, ubojica mrtav

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

MALO prije 13 sati u Vodicama se dogodilo ubojstvo. Kako doznaje portal Šibenik.in, poznati poduzetnik sa šibenskog područja ubijen je iz automatske puške dok je bio u automobilu ispred jednog dućana u Vodicama. 

Policija je potvrdila da su u Vodicama u vozilu pored ceste našli mrtvog muškarca. Nešto kasnije, u 13:23, policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

TIJEK DOGAĐAJA MOGLI STE PRATITI NA INDEXU TIJEKOM POSLIJEPODNEVA

19:15

Ubojica je nađen mrtav.

> Više

18:00

Policija zna tko je počinitelj, on je u bijegu, rekao je glasnogovornik šibenske policije za Dnevnik N1 televizije. "Možemo potvrditi da su ubojica i ubijeni imali određeni poslovni odnos", dodao je.

17:23

17:00

Osumnjičeni za ubojstva je Branko Koloper, bivši vlasnik šibenske pekarske tvrtke Matkol koja je otišla u stečaj još prije tri godine. Prema također neslužbenim informacijama, ubijeni su Tedi Slamić, sin Jose Slamića, vlasnika trgovačkog lanca Djelo, Radojka Danek te još dva muškarca - njen suprug i jedan vjerovnik.

> Više ovdje

16:45

Policija moli za pomoć građane u vezi s današnjim četverostrukim ubojstvom.

"U vezu s navedenim događajima dovodimo mušku osobu koja se koristi osobnim vozilom marke ŠKODA KAROQ, sive boje, registarskih oznaka ŠI-959-HF.

Pozivamo građane u slučaju da primijete navedeno osobno vozilo žurno dojave policiji lokaciju na brojeve telefona: 192 ili  022/ 347-139 ili  022/ 347-446.

Upozoravamo građane da se ne približavaju vozilu već odmah obavijeste policiju.

Ovime putem demantiramo informaciju da je počinitelj pronađen mrtav.

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim informacijama."

16:10

Šibenik.in piše kako je, prema informacijama do kojih su došli, ubojica prvo likvidirao tri osobe u Ražinama koje je pozvao na sastanak u sjedište jedne tvrtke u stečaju te je potom otišao u Vodice, gdje je ispred trgovine Djelo likvidirao vlasnika jednog trgovačkog lanca dok je sjedio u svom automobilu.

Svemu su navodno kumovali dugovi, a špekulira se da je u Šibeniku ubijena stečajna upraviteljica tvrtke u čijem se sjedištu u Šibeniku dogodilo ubojstvo. 

Potraga za napadačem je, piše Šibenik.in, proširena na splitsko i zadarsko područje. Iz policije zasad ne mogu potvrditi ove informacije. 

16:01

Iako je Slobodna Dalmacija objavila da je ubojica počinio samoubojstvo, sad javljaju da se nalazi u kući te da ga je opkolila policija. Policija ništa ne komentira.

15:55

Video: TV Šibenik

15:47

Tek je nedavno počeo očevid na mjestu trostrukog ubojstva kod TLM-a u Ražinama.

15:41

Kako javlja Slobodna Dalmacija, čovjek koji je počinio četverostruko ubojstvo ubio se skočivši sa šibenskog mosta. Provjeravamo tu informaciju.

15:29 Reporteri portala Šibenik.in javljaju se s mjesta događaja

15:00

Šibenska policija poslala je priopćenje:

Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću.

Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim informacijama.

14:59 

Nađene su još tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

14:45 

Navodno su propucane dvije osobe u Šibeniku.  

14:30

Prema neslužbenim informacijama, u pucnjavi je stradao vlasnik jednog trgovačkog centra, no te informacije policija nije potvrdila iako zna njegovo ime. Još ga nitko ne objavljuje, tek se navodi kako je propucan Mercedes jednog šibenskog poduzetnika. 

14:00

Ubojstvo se dogodilo ispred Djela u Vodicama te je taj dio grada pod opsadom policije. Ispred dućana parkiran je i izrešetani Mercedes u kojem je navodno žrtva sjedila u vrijeme ubojstva.

13:45

Doznaju i da je pucnjave bilo i u Ražinama na izlazu iz Šibenika, nedaleko od TLM-a. Na teren su poslane jake policijske snage.

 

Mjesto ubojstvo kod TLM-a gdje je troje ubijenih

 

Mjesto ubojstva šibenskog poduzetnika

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz masakr u Vodicama i Šibeniku instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ubojstvo šibenik

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.