VIDEO Eksplozije u nizu ruskih oblasti, meta bio i vojni kamp. Izbili požari

Screenshot: X

Ruski Telegram kanali izvijestili su o eksplozijama u Krasnodarskom kraju te Rostovskoj, Voronješkoj i Volgogradskoj oblasti. Telegram kanal Astra priopćio je kako su se eksplozije čule u blizini vojnog kampa u Jejsku te da je napad vjerojatno izveden dronovima. 

"Ljudi iz Jejska i Krasnodarskog kraja govore o eksplozijama koje su odjeknule u blizini vojnog kampa, gdje se nalazi i aerodrom Ruske mornarice - 859. Centar za borbenu uporabu i preobuku letačkog osoblja mornaričke avijacije te 190. mješovita zrakoplovna trenažna pukovnija mornarice nalaze se tamo", tvrdi Astra, prenosi Ukrajinska Pravda.

Oglasili se guverneri

Eksplozije su zabilježene i u Cimliansku u Rostovskoj oblasti. Rusi su ranije priopćili da se deseci bespilotnih letjelica ukrajinskih oružanih snaga kreću prema energetskim i strateški važnim vojnim objektima u Volgogradskoj, Tambovskoj, Orjolskoj, Lipeckoj, Tulskoj i Saratovskoj oblasti. 

Guverner Krasnodarskog kraja tvrdio je da je u selu Šabelskoje oboreni dron udario u stablo i eksplodirao, razbivši prozore i vrata na obližnjoj kući te oštetivši automobil krhotinama. Guverner Rostovske oblasti poručio je da su snage protuzračne obrane uništile četiri bespilotne letjelice u okrugu Azov.

Guverner Voronješke oblasti izvijestio je da je nekoliko oborenih bespilotnih letjelica palo u Voronježu, uzrokujući požare. Mještani su izvijestili da su čuli najmanje 10 eksplozija. Kasnije su Telegram kanali izvijestili o još eksplozija u Voronježu, kao i eksplozijama i požarima u Volgogradskoj oblasti.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.