VIDEO I FOTO Jedan od Boysa pokazivao srednji prst

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Pod policijskom pratnjom prva skupina Bad Blue Boysa dovedena je pred suca istrage u Ateni. Nakon 120 dana u grčkim zatvorima, počelo je ispitivanje stotinjak navijača Dinama, i to u novim okolnostima jer je višemjesečna istraga pokazala da na nožu kojim je ubijen navijač AEK-a nije pronađen njihov DNA. 

Ispitivanja će trajati tri dana. Dio Boysa je ispitan, a jedan od njih je, dok su ga dovodili na sud, pokazivao srednji prst.

 

"Glavni razlog za optimizam je to što moj klijent nije ni u čemu sudjelovao. Nema fotografija, nema dokaza. On je nogometni fan koji je došao u Grčku. Mladić koji s obitelji živi blizu Zagreba, imao je stabilan život, radio, s njim je bilo sve u redu. Ništa nije protiv njega, prema tome, ne znam zašto bi trebao ostati ovdje", rekao je Vassilis Karkazis, odvjetnik navijača BBB-a.

Očekuje se da bi odvjetnici nakon ispitivanja uhićenih mogli podnijeti prijedlog za puštanje iz istražnog zatvora uz moguće mjere nadzora ili pak nastavak postupaka u Hrvatskoj uz jamstvo hrvatske države.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.