VIDEO Neobičan kraj Trumpovog skupa. 39 minuta se ljuljao uz glazbu

Screenshot: X

Predizborni skup republikanskog kandidata Donalda Trumpa u zgradi vijećnice u predgrađu Philadelphije pretvorio se u improvizirani koncert. 

Trump je na početku skupa odgovarao na pitanja, ali je bio prisiljen zastati kad je liječnik iz prostorije izveo osobu koja je imala zdravstvenih problema. Ubrzo je još jednom posjetitelju pozlilo što je ponovno zaustavilo raspravu koju je moderirala Kristi Noem, guvernerka Južne Dakote. Trump je nakon toga odlučio kako više neće odgovarati na pitanja, piše Associated Press.

Trump i Noem složili su se da je u prostoriji vruće, a Trump je pitao imaju li klima-uređaj. "Oni si to vjerojatno ne mogu priuštiti, gospodine, u ovoj ekonomiji", našalila se Noem.

"Ovo dvoje kojima je pozlilo su domoljubi"

Tijekom prvog prekida zbog medicinske intervencije, Trump je zatražio da se pusti Ave Maria i puštena je instrumentalna verzija pjesme. Tijekom drugog prekida rekao je da je mislio na verziju koju je izvodio talijanski operni pjevač Luciano Pavarotti. Tada je puštena verzija pjesme koju je tražio. 

"Ovo dvoje kojima je pozlilo su domoljubi. Volimo ih. I zbog njih smo dobili sjajnu glazbu, zar ne?" poručio je Trump. Predložio je da skup završe slušajući glazbu, umjesto da on nastavi s odgovaranjem na pitanja.

"Nemojmo više postavljati pitanja. Samo slušajmo glazbu... Tko, dovraga, želi slušati pitanja?" upitao je. Zatražio je da se pusti pjesma YMCA, grupe Village People.

Glasnogovornik: Nešto vrlo posebno se događa u Pennsylvaniji

Ta pjesma je ubrzo odjeknula kroz zvučnike, što je uobičajeni signal da je Trump završio i da se sprema otići. Međutim ovaj put je ostao na pozornici. "Nitko ne odlazi. Što se događa?" upitao je Trump. Glazba nije prestajala gotovo 40 minuta. 

Trump je plesao i dirigirao uz Nothing Compares 2 U od Sinead O'Connor, November Rain od Guns N' Rosesa i Rufus Wainwrightovu obradu pjesme Hallelujah. Dio posjetitelja je napustio skup prije njegovog službenog završetka, ali neki su ostali do kraja. 

Na kraju je Trump napustio pozornicu dok je svirala pjesma Memory iz mjuzikla Cats. Trumpov glasnogovornik Steven Cheung napisao je na X-u da se "nešto vrlo posebno događa u Pennsylvaniji", dodajući da je Trump "drugačiji od bilo kojeg političara u povijesti, i to je sjajno".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.