Video - Pala prva teorija zavjere: "Kralj (popa) je živ!"

"TIJELO se pomaknulo! WTF?", jedini je komentar korisnika YouTubea zulema001 koji je usporio i nekoliko puta ponovio scenu prevoženja tijela Michaela Jacksona iz bolnice u mrtvačnicu te tako obrađenu snimku postavio na servis.

Povijest se, izgleda, ponavlja. Nakon kralja rock 'n' rolla Elvisa Presleya za kojega obožavatelji i desetljećima nakon njegove "službene" smrti i dalje tvrde da je živ, te da ga se može vidjeti samo ponekad, za vrijeme "plavog mjeseca" kojeg je opjevao, bačena je i prva kost inspiracije za sličnu priču Jacksonovim fanovima.

Ipak, više je onih koji micanje Jacksonova tijela u helikopteru tumače jakim vjetrom koji proizvodi propeler letjelice, optičkom iluzijom zbog kuta snimanja, a većina ih smatra da je tijelo pomaknuo bolničar koji se ne vidi jer je u unutrašnjosti kabine.

Podsjetimo, Michael Jackson umro je jučer u bolnici Ronald Raegan UCLA u Los Angelesu nakon što su mu otkazala pluća i srce. Helikopterom je prebačen na patologiju gdje će nad njim biti provedena obdukcija, koja možda odgovori na pitanje što je uzrokovalo zatajenje vitalnih funkcija. Naime, nalazi toksikoških vještačenja bit će poznati tek za oko tjedan dana, a upravo je kombinacija lijekova koju je pio "prvoosumnjičena" za njegovu smrt. Bolnički izbori kažu da su mu pluća počela otkazivati nakon primanja injekcije analgetika Demerola.

A.B.
Foto: YouTube

> Michael Jackson preminuo

 > Michael Jackson (1958.-2009.)

> Michael Jackson "primio injekciju Demerola i ubrzo prestao disati"

> Što je izazvalo Jacksonov srčani zastoj?

> Duga povijest zdravstvenih tegoba: Jackson bolestan bio gotovo puna tri desetljeća

> Michael Jackson ostavio za sobom troje djece

> Video: Posljednje obraćanje Michaela Jacksona

> Uplakani Jacksonovi obožavatelji u nevjerici probdjeli noć

> Pop kraljica Madonna: Oduvijek sam ga obožavala, ne mogu prestati plakati

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.