VIDEO Putinov voditelj urla u emisiji: Zelenskij, ti si jeftini vrag, sotona

Screenshot: Twitter

RUSKI televizijski voditelj Vladimir Solovjov, veliki podržavatelj Kremlja, tijekom vikenda je u emisiji žestoko napao ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.

Snimka se brzo proširila Twitterom. Solovjov je tijekom emisije urlao u kameru govoreći da osuđuje i proklinje Zelenskog.

"Ti nisi Židov. Ti si čisti, jeftini vrag. Ti si vrag. I tvoje sluge su mali vragovi. Treba te progoniti. Tvoja sotonistička, nacistička vlast je bezbožni neprijatelj Ukrajine", vikao je. "Ti si sotona i zato je tvoja vlada sotonistička", nastavio je.

Podsjetimo, početkom travnja je u vili Solovjova na obali jezera Como na sjeveru Italije izbio požar. Zidovi njegove druge vile blizu jezera su išarani i crvena boja bačena je u bazen, rekli su istražitelji. 

"Zašto? Zato što ste Rus"

Podsjetimo, voditelj je prije mjesec dana bjesnio usred emisije nakon što je shvatio da je ostao bez dvije luksuzne vile u Italiji zbog sankcija koje je Europa nametnula Rusiji nakon invazije na Ukrajinu.

"Rečeno mi je da je Europa tvrđava ljudskih prava, da je sve dopušteno. Znam iz osobnog iskustva za takozvana sveta imovinska prava", započeo je Solovjov u svojoj emisiji.

"Kupio sam ih, platio sulude poreze, sve sam napravio. I odjednom netko donese odluku da je ovaj novinar sada na popisu sankcioniranih. I to odmah utječe na vas. Čekajte malo! Pa rekli ste da je u Europi vlasništvo svetinja", nastavio je.

Potom se nastavio žaliti na odluku europskih vlasti da se Rusima zatvore bankovni računi u europskim bankama, dok u Velikoj Britaniji postoji ograničenje koliko novca mogu imati na računima.

"Zašto? Zato što ste Rus", nastavio je bijesno. Solovjov je često javno zagovarao Putinov režim i opravdavao invaziju na Ukrajinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.