VIDEO Ruski analitičar: Rusija je krivo procijenila svoju snagu. Ne možemo pobijediti

Screenshot: Twitter

"RUSIJA je pogrešno procijenila svoju snagu i gubi rat u Ukrajini, rekao je sinoć na ruskim državnim medijima analitičar u Centru za aktualnu politiku Viktor Olevič. 

Olevič, koji se školovao u SAD-u, ali sada živi u Moskvi, također je bacio sumnju na tvrdnje Rusije da Ukrajina gradi "prljavu bombu", a voditelj Andrej Norkin mu se u tome pokušao suprotstaviti.

"Evo kako to otprilike sve izgleda. Rusija je pokrenula specijalnu vojnu operaciju, krivo je procijenila svoje snage i već osam mjeseci ne može pobijediti. Istovremeno se žalimo i ljutimo što nam naši protivnici - iste zemlje koje žele neutralizirati Rusiju, raskomadati i uništiti nas - ne vjeruju, ne podržavaju nas i ne slušaju", rekao je Olevič.

"Gdje su dokumenti o prljavoj bombi?"

Norkin je uzvratio: "Mi se ne žalimo, mi smo ogorčeni."

"Možemo biti ogorčeni i ljuti koliko hoćemo, ali to ni na koji način neće riješiti naše probleme", odgovorio mu je Olevič.

"Ako postoje prave informacije, pravi dokazi o tome gdje se ta prljava bomba nalazi, gdje je planiraju upotrijebiti, onda - gdje su ti dokumenti?" upitao je Olevič govoreći o ruskim tvrdnjama o "prljavoj bombi".

"Pokažite dokumente, ove provokacije se ne događaju bez naredbe. Ako ruska vojna obavještajna služba ima sve te podatke, vrijeme je da ih otkrije", zaključio je.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.