Video: U SAD-u sedmomjesečna djevojčica oteta iz obiteljske kuće

AMERIČKA policija intenzivno traga za sedmomjesečnom Shannon Leom Dedrick koja je nestala iz obiteljske kuće u Chipleyju na Floridi. Djevojčicu su roditelji posljednji put vidjeli u subotu oko 3 sata ujutro, kad su išli na spavanje. Idućeg jutra su oko 11 sati policiji prijavili nestanak.

"Pročešljali smo svaki kutak Chipleyja, pretražili svaku kantu za smeće", rekao je šef lokalne policije Bobby Haddock za AP. Budući da djevojčica nije pronađena u blizini svog doma, potraga je ubrzo proširena.

Policija je uvjerena da je djevojčica oteta, jer sedmomjesečna Shannon još nije znala ni puzati, a kamoli hodati pa se nije mogla sama udaljiti iz kuće.

"Ovdje su doselili tek prije otprilike dva mjeseca. Znam jedino kako je ovo divna četvrt i kako sam se uvijek ovdje osjećala sigurno", rekla je Donna Davis, jedna od susjeda obitelji Dedrick. Ni ostali susjedi ne znaju puno o obitelji nestale djevojčice.

Susjeda Susan Martinez je tako navela kako u naselju mahom svi gledaju svoja posla i ne druže se previše međusobno. "Čula sam jedino da je beba nestala i nadam se da će je ubrzo pronaći", rekla je Martinez.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.