VIDEO Ubio prijatelja, raskomadao, zapalio i uzeo njegov identitet

Screenshot: YouTube
 
"OKRUTNI i nemilosrdni" ubojica mogao bi završiti u doživotnom zatvoru nakon što je ubio svog prijatelja, izrezao njegovo tijelo na komade, strpao dijelove u kofer i preuzeo njegov identitet, pišu svjetski mediji.
 
U listopadu prošle godine Ming Jiang je pozvao bogatog investitora Yanga Liua u svoj stan i tamo ga ubio "metodama koje još nisu u potpunosti jasne policiji i tužiteljima".
 
Ubio ga da bi otplatio dugove i nastavio kockati
 
Ostatke njegovog tijela navodnog je bacio u kontejnere u susjedstvu, a bezglavi torzo je stavio u kofer i odvezao na ugibalište između Manchestera i Sheffielda. Zapalio ga je, a spaljene ostatke su pronašli šetači sljedećeg jutra.
 
Misleći da će izgledati kao da je Liu nestao, opsesivni kockar Jiang je podignuo ogromne svote novca s njegovog računa te čak pokušao prodati njegov stan kako bi otplatio dug u kasinu i nastavio rasipni kockarski život.
 
 
Benzin kojim je spalio tijelo platio njegovom kreditnom karticom
 
Jiang je obitelji žrtve i njegovoj majci slao poruke u Kinu pretvarajući se da je njezin sin i javljao da je sve u redu. Čak je i benzin kojim je spalio njegovo tijelo platio njegovom kreditnom karticom. Nadzorne kamere snimile su njegove "mirne" pripreme.
 
Porekao je ubojstvo, ali sud u Manchesteru proglasio ga je krivim nakon četiri sata. Jiang je zatim odbio doći na izricanje presude, ali sudac John Potter osudio ga je u odsutnosti na doživotnu kaznu s minimalno 33 godine zatvora.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.