Vozač (28) kod prijelaza Rupa zatečen s kilom speeda i 140 grama kokaina

Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL

U policijskom pritvoru završio je 28-godišnji vozač automobila slovenskih registracijskih oznaka zatečen u blizini graničnog prijelaza Rupa s gotovo kilogramom amfetamina, droge poznatije pod nazivom speed i 140 grama kokaina, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Službenici prometne policije zaustavili su ga u srijedu 2. listopada oko 13:40 dok je vozio u smjeru Rijeke. Kod njega su odmah pronašli 140 grama kokaina pa je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Policija ga sumnjiči da je drogu namjeravao preprodavati

Po nalogu suca istrage Županijskog suda u Rijeci detaljno je pretražen njegov automobil pa je otkriveno i više od 980 grama amfetamina. Policija ga sumnjiči da je tu drogu namjeravao preprodavati.

Nakon kriminalističkog istraživanja 28-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku. Zbog carinskog prekršaja, odnosno vožnje slovenskog vozila na području Hrvatske, automobil mu je privremeno oduzet te daljnje mjere poduzimaju službenici Carinske uprave, kažu u policiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.