Vozio napušen i bez vozačkog kod Sl. Broda. Stalno radi prekršaje pa mu oduzet auto

Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL

Jutros oko 4:15 policijski službenici prometne policije Slavonski Brod su prilikom kontrole prometa u Ulici Zvonka Bušića u Slobodnici zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 22-godišnjak.

"Policijski službenici su utvrdili kako vozač upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Zbog sumnje da upravlja vozilom pod utjecajem droga navedeni je podvrgnut testiranju kojom prilikom je dobivena pozitivna reakcija na THC.

Nadalje, s obzirom na to da je počinitelj prometni recidivist, odnosno učestali ponavljač istovrsnih prometnih prekršaja, istome je sukladno zakonskim propisima privremeno oduzet automobil kojim je upravljao", objavila je PU brodsko-posavska.

Mladić je uhićen

Policija je izvijestila da je vozač uhićen te priveden u policijsku postaju gdje će biti zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, policija protiv 22-godišnjaka podnosi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, kažu iz PU brodsko-posavske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.