Zagorski župan bio je u kontaktu sa zaraženim, danas se rukovao s Milanovićem

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

KAKO je objavio lokalni portal nizagorjemalo.hr, zagorski župan Željko Kolar prije dva je dana bio u kontaktu s kolegom iz SDP-a koji je jutros objavio da je pozitivan na koronu.

"2+, pozitivan test, ali nije za trudnoću, već brzi test na koronu. Nakon prve runde izolacije i negativnog testa te nekoliko slobodnih dana evo me opet u izolaciji, no ovaj puta pozitivan. Presudilo je samo nekoliko trenutaka u podizanju bolesne bake u krevetu. Pazili jesmo, ali očito je korona bila jača. Moj za sada jedini indikator je bezukusno zeleno voće kivi, koji nije imao okus, što me ponukalo na to da se ponovo testiram. Dakle, do daljnjeg sam u izolaciji. Koliko čujem, nekima drago, nekima nije… Sve u svemu, radim od kuće. Izbori su pred nama. Vjerujem da će, bez obzira na moju izolaciju, građani prepoznati kvalitetu života koju smo zajedno postigli i dati mi povjerenje za novi mandat. Zdravlje obitelji i sviju nas sada je prioritet! Vaš načelnik M. Kos", napisao je Kos na Facebooku.

Kolar tvrdi da mu je epidemiologinja rekla da ne mora u samoizolaciju zbog Kosa, pa je danas dočekao Zorana Milanovića i rukovao se s njim.

"S kolegom Kosom bio sam u utorak na dodjeli ugovora za poticanje stočarske proizvodnje i svi smo nosili maske. Ja, prije svega, čuvam svoje zdravlje. Naravno da mi je kolega Kos javio da je pozitivan, zvao sam epidemiologinju i rekla mi je da ne moram u samoizolaciju", rekao je Kolar portalu nizagorjemalo.hr, dodajući da su imali maske.

No, oni pišu da se na fotografijama vidi da maske nisu nosili. Kolar kaže da je to bilo vrlo kratko i na otvorenom prostoru. Zašto su onda obrisali Kosa s fotografije?

Izbrisali Kosa s fotografije

Na stranicama Krapinsko-zagorske županije bila je vijest o susretu, objavljena je i fotografija.

No, danas na stranicama županije vidimo da na fotografiji nedostaje Marko Kos.

Capak: Osoba u kontaktu mora ići u samoizolaciju

S portala su pitali Capaka mora li osoba u takvom kontaktu ići u samoizolaciju, iako je cijepljena jednom dozom AstraZenece prije nekoliko dana. Capak je odgovorio da mora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.