Radnica (19) izgorjela do smrti u velikoj pećnici u Walmartu, tijelo našla majka

Foto: Facebook

Zaposlenica Walmarta pronađena je mrtva u velikoj industrijskoj pećnici u poslovnici Walmarta u gradu Halifaxu u Kanadi. Kako piše Sky News, tijelo 19-godišnje Gursimran Kaur pronašla je njezina majka, koja također radi u toj trgovini.

19-godišnjakinja je izgorjela u peći, a njezina majka je pronašla tijelo nakon što ju neko vrijeme nije mogla dobiti na mobitel. Drugi zaposlenici su pretpostavili da pomaže kupcu, ali je njezina majka pronašla tijelo nekoliko sati kasnije u peći.

Pokrenuta je humanitarna akcija za podršku obitelji. "Zamislite užas koji je njezina majka doživjela kada je otvorila peć", stoji na stranici za prikupljanje sredstava.

Policija u Halifaxu potvrdila je da je 19-godišnjakinja pronađena unutar "velike walk-in peći koja pripada pekarskom odjelu trgovine". "Važno je napomenuti da istraga još nije došla do točke u kojoj su uzrok i način smrti potvrđeni", dodala je policija.

Na stranici GoFundMe navedeno je da je Kaur bila "mlada, prekrasna djevojka koja je došla u Kanadu s velikim snovima".

Trgovina je nakon tragedije zatvorena. "Shrvani smo i naše najdublje misli su s našom zaposlenicom i njezinom obitelji. Naš fokus ostaje na brizi za naše zaposlenike i osiguravanju da dobiju potrebnu podršku", rekao je glasnogovornik Walmarta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.