Završava obnova ceste važna za stanovnike Ivanske kod Bjelovara

Foto: Hina

Prometnica Srijedska-Stara Plošćica, važna za stanovnike općine Ivanska u završnoj je fazi obnove, a po riječima bjelovarsko-bilogorskog župana dio je šireg plana ulaganja u cestovnu infrastrukturu, vrijednog 4.4 milijuna eura.

Radovi na toj dionici, dugoj kilometar i pol, započeti su u sklopu najvećeg investicijskoj ciklusa obnove kojim se nastoji poboljšati kvaliteta cestovne infrastrukture u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Župan i načelnik zadovoljni kvalitetom radova

Vrijednost radova iznosi 225 tisuća eura, a sufinanciranje je osigurano kroz suradnju između Županijske uprave za ceste i Općine Ivanska.

Župan Marko Marušić i načelnik Općine Ivanska Željko Mavrin izrazili su zadovoljstvo kvalitetom radova prilikom obilaska gradilišta. Obnova te prometnice dio je šireg plana ulaganja u cestovnu infrastrukturu, kojim se planira obnoviti ukupno 30 kilometara županijskih cesta, u sklopu investicijskog ciklusa vrijednog 4.4 milijuna eura, rekao je Marušić. 

Dodao je sa su unatoč financijskim problemima koje su zatekli u Županijskoj upravi za ceste uspjeli stabilizirati poslovanje i osigurati sredstva za takve projekte.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.