Žena prijetila sutkinji s Trumpovog slučaja: Ubit ćemo te ako ne bude opet izabran

Foto: Sud Južnog okruga Teksas

Žena iz Teksasa prijetila je okružnoj sutkinji zaduženoj za nadzor jednog od slučajeva bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa. 

Prema dokumentima suda Južnog okruga Teksasa, Abigail Jo Shry iz Alvina je sutkinji Chutkan 5. kolovoza prijetila preko govorne pošte. Govorila je da će ubiti sutkinju Tanyju Chutkan i demokratsku kongresnicu Sheilu Jackson Lee. Također, navela je da će ubiti bilo koga drugog "tko je krenuo na bivšeg predsjednika Trumpa", piše CBS.

"Hej, ti glupa crnčugo! Na nišanu si nam, želimo te ubiti. Želimo ubiti i Sheilu Jackson Lee", rekla je u govornoj pošti Abigail Jo Shry.

"Ubit ćemo te ako Trump ne bude izabran 2024., budi oprezna, kujo"

Chutkan je savezna sutkinja koja nadzire savezni kazneni slučaj u Washingtonu koji optužuje Trumpa za urotu za poništavanje rezultata izbora 2020.

"Ako Trump ne bude izabran 2024., dolazimo te ubiti, stoga budi oprezna, kujo", rekla je žena u glasovnoj poruci. Također, prijetila je ubojstvom svim demokratima u Washingtonu i svim članovima LGBTQ zajednice.

Kada su je 8. kolovoza ispitali savezni istražitelji, Shry je priznala da su pozivi dolazili s njezina telefona i da je ona zapravo zvala ured sutkinje Chutkan.

"Vi osobno ćete biti meta, ali i vaša obitelj", prijetila je Shry. Prema sudskim dokumentima, ona je specijalnim agentima rekla da ne planira putovati u Washington i Huoston kako bi izvršila što je izjavila. 

Shry je 11. kolovoza optužena za prijetnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.