Zoran iz Srbije pronašao mrtvu bebu u zamrzivaču: Prvo sam mislio da je to kruh

MUŠKARAC iz Zemuna koji je za vrijeme čišćenja u zamrzivaču u vrećici pronašao mrtvu bebu ispričao je za portal Nova.rs što se točno dogodilo. Tijelo djeteta je prevezeno na obdukciju.

Zoran M. (62) kaže da mu se pokvario zamrzivač te da je zato pozvao majstora, koji mu je rekao da odledi zamrzivač.

"Jučer sam krenuo sa čišćenjem zamrzivača, izbacio sam sve iz njega. Među vrećicama je bila i ta s tijelom bebe", rekao je Zoran za Nova.rs.

"Otvorio sam vrećicu i vidio bebu"

Zoran kaže da je oko 15 sati pogledao kako napreduje odleđivanje i tada je uslijedio stravičan prizor.

"Vidio sam vrećicu u kojoj je bio ručnik. Prvo sam pomislio da je to neki kruh. Kada sam otvorio vrećicu, ugledao sam bebu. Počeo sam hodati od šoka. Odmah sam nazvao sina i policiju", govori Zemunac.

"Nisam znao za tijelo u zamrzivaču, ne znam što ću ako je to moje dijete"

Čovjek naglašava da ne zna odakle tijelo bebe u zamrzivaču i što se dogodilo. Naveo je da ga je supruga napustila prošle godine, a da su pristup zamrzivaču imali samo on i ona.

"Nisam znao da se tako nešto nalazi u zamrzivaču, još sam potresen. Ne znam što da mislim o svemu ovome... Ne znam što ću učiniti ako je to moje dijete", rekao je 62-godišnjak za Nova.rs.

Mediji pišu da je u tijeku potraga za Zoranovom suprugom kako bi se provjerilo ima li ona kakvih saznanja o slučaju mrtvog djeteta u zamrzivaču.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.