Bogati šatoraš Glogoški grubo uvrijedio bolesne građane Hrvatske!

14K
Zašto Đuro Glogoški vrijeđa osobe oboljele od PTSP-a nikome nije jasno, ali dužan je ispriku svim braniteljima i ostalim građanima koji su u životu prošli stresna razdoblja zbog kojih se danas bore s PTSP-om. Zadnje što im treba je da neka ovako javno eksponirana osoba narodu poručuje da se nekome s PTSP-om ne može vjerovati. Foto: HINA

Vezano

Popularno

Najnovije

5 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
kalelarga5   •  10 travnja 2015
e moj Glogi...
writer   •  7 travnja 2015
sve te naše "moralne vertikale" treba povješati po raskrižjima kako bi nam pružile pravi primjer i motivaciju za buduća djelovanja.
writer   •  7 travnja 2015
Nije ovo pravo mjesto za komentar ovog tipa pa se ispričavam unaprijed. Matić je zahvaljujući PTSP-u od kojeg se naprasno izliječio netom prije no je postao ministar utržio tijekom 15 godina cca 2,5 milijuna kuna što kroz invalidninu , što za pomoć druge osobe, što na dionicama itd. Nemjerljivo je koliko je unovčio "bolest" kroz tzv "društveni kapital" imputirajući sebe u strukture bliske vlasti, ili moćnom establišmantu. PTSP? Dajte ljudi.
aktivna   •  6 travnja 2015
Neki bi i za Đuru rekli da je bolestan u glavu. Ja mislim da nije. On je samo vrlo proračunat, zao, pohlepan, nezasitan čovjek. Sigurna sam da je poslovno vrlo ubrojiv i da treba snositi odgovornost za sve što čini ili govori.
zvrndo   •  6 travnja 2015
.....nek odhebe u skokovima i ne mora me ozbiljno shvatit....naime, bolujem od PTSP-a....