Primitivni ustašoidi na Fejsu orgijaju nacističkim odurnoćama

7K
Sa stranice "Priznajem, Hrvat sam!" - gdje se radi o bivanju Hrvatom, jel, nikako hitlerajem.. Ne mogu svi imati mozga. Srećom, ponovno nam je objašnjen stari hrvatski pozdrav ZDS, slikovito dočaran uzdignutom desnicom. Jednom sluga - uvijek sluga. Bog je sigurno presretan zbog silnog spominjanja..

Vezano

Popularno

Najnovije

15 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
odj3b11   •  10 travnja 2015
Ovakvih idiota ima začuđujuće malo i vremenom bi nestali da se zagovaratelje takvih sranja stalno ne eksponira u medijima... "ignore" rješava ovakve budale. U suprotnom, rezultat je urođeni inat (obično polupismenih i poluretardiranih) jedinki. Slična pojava kao kod anti-vakcinacije...
Mazafakka   •  10 travnja 2015
Zanimljivo kako je mladeži tako lako usaditi ovakve ideale..zanima me da li bi isto tako razmišljali da su imali priliku živjeti u tom dobu genocida i globalnog terora?!
ExNorth2008   •  10 travnja 2015
Svojevremeno Ovo sam viđao daleko na sjeveru Europe usred ničega...vjerovali ili ne... to i jeste najgore od svega ovakvi to nose sa sobom gdje god da pođu.
Wombatovitz   •  10 travnja 2015
Koji čoban moraš biti da dižeš u nebesa naciste i njihove saveznike? Cijeli svijet je odavno raskrstio s tim ideologijama osim nas na Balkanu koji uvijek moramo biti 50 godina iza svih
Gorki_M   •  10 travnja 2015
divno vrijeme za budale..dolaze do izražaja više no ikad..