Biste li mogli ubiti bebu Hitlera?

3K
Pitanje je užasno, a jedino gore od pitanja su odgovori. New York Times Magazine postavio je ovo pred svoje čitatelje, u svrhu ispitivanja javnog mnijenja.

Kao što vidite, preko 40 posto čitatelja odgovorilo je da bi bebu ubili. Naravno, uvijek možete postaviti dodatno pitanje "Je, a što da je tvoje dijete završilo u njegovom logoru!", kao što se može postaviti i pitanje "A što kad bi znao/la da će TVOJA beba odrasti u zločinca, bi li je onda ubili?"

Uglavnom, bebe se ne ubija, to nam je valjda svima jasno. Što vi mislite?

Vezano

Popularno

Najnovije

7 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
marijop7   •  25 listopada 2015
Odrezao bih joj jezik??
pacovia   •  25 listopada 2015
@linc081 vjerojatno nisi daleko od istine, no to nije bilo doba interneta i kamere na svakom uglu te možemo samo nagađati, uspoređivati motive i događaje. današnji false flagovi unatoč brojnim dokazima koje je tehnologija omogućila svejedno prolaze, ljudi koji se njima bave bivaju maltretirani i marginalizirani.
linc081   •  25 listopada 2015
A nitko se ne pita kako je ta opasna beba odjednom dosla na vlast...da nije raji preko velike bare bio potreban rat u europi da se ekonomski unisti tako da oni mogu glumit nadri prijatelje i pomagace?? Isto se i danas polako desava sa ovim izbjeglicama ali...ispascu teoreticar zavjera...vjerojatno je moja bujna masta...
Homerinho   •  25 listopada 2015
Ne bih ubio bebu. Ali bih poduzeo mjere da ta beba ne postane ono čudovište koje je na kraju postalo.
odj3b11   •  25 listopada 2015
Da nije Hitler, netko bi drugi iskoristio tadašnje nezadovoljstvo i okrivio manjine za to. Neki drugi tadašnji Glavaš ili Markićka...