Potpuni stranci marljivom domaru poklonili auto!

11K
https://www.youtube.com/watch?v=L3PjqRs8bjM
Sean Merrill je sa ženom Darilyn vozio kući, kad su u 21:45 navečer pred jednim semaforom zastali propustiti starijeg muškarca, koji se pognute glave umorno vukao s posudicom za ručak u ruci.

Bio je to Robert Ford, domar i majstor srednje škole Salt Lake City High, koji se vraćao s posla. Izgledao je užasno iscrpljeno i oboje su odlučili stati i pitati ga želi li da ga povezu. Putem kući saznali su da mu je upravo pobjegao bus, a javnim prijevozom do kuće mu treba oko dva i pol sata. I tako u svakom smjeru, svaki dan.

Nakon tog susreta, mučilo ih je kako mu pomoći jer se doimao kao pošten i radišan čovjek, a očito nije imao novca, pa su pokrenuli GoFundMe kampanju kako bi skupili financije za kupnju auta. Sve se proširilo Fejsom i uskoro su raspolagali s nekoliko tisuća dolata. Sean je profi mehaničar, pa je našao OK rabljeni auto i kompletno ga sredio, a zatim su otišli do Robertove kuće uručiti mu ključeve.

Susret vidite i sami :) Pošto je skupljeno dovoljno novca, platili su mu i osiguranje, registraciju.. "Imam osjećaj kao da netko gore ipak pazi na mene. Da nije bilo ovih ljudi još bih uvijek satima putovao busevima. Puno im dugujem i dat ću sve od sebe da pomognem nekom drugom."

Dobro rađa dobro, a Robert će sad putovati manje od pola sata, umjesto pet puta toliko.

Vezano

Popularno

Najnovije

0 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr