KONAČNO ISTINA O BAKI: Evo zašto je brusila zube na asfaltu!

29K

Vezano

Popularno

Najnovije

20 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
damirargentina   •  19 prosinca 2015
nije mi jasno jesam li nešto drugo gledao na snimci , ali ono što sam vidio bio je brutalni neprimjereni naćin rješavanja situacije . ovdje ne pričam o ponašanju žene koja nije ni znala što joj se događa, ali zar bi se opravdalo ponašanje ovog majmuna da je u pitanju bila starica od 80 godina sa štapom u ruci . da li i nju treba bacati na pod i demonstrirat svoje "znanje" privođenja. Sramota za policiju, bilo je više naćina kako riješiti situaciju na bezbolniji naćin.
Optimistsiskustvom   •  19 prosinca 2015
Mogla je poginuti na pješačkom i onda bi opet bio kriv neki "nesavjesni" vozač. Šteta je samo da se mjere kažnjavanja pješaka više provode jer često rade kaos na pješačkim prijelazima koji nemaju semafore. ŠTO JE TRAŽILA TO JE I DOBILA.
Homerinho   •  19 prosinca 2015
Sama si je to tražila. Drugi put nek poštuje zakone i one koji ih provode.
cr54   •  19 prosinca 2015
Retardirane su mi ove usporedbe. S obzirom da ima ubojica u RH koji su se izvukli, onda bi trebalo pustit sve koji su napravili manji zlocin od ubojstva. Ova baba je preksrsila zakon i zasluzila je kaznu. To sto se Horvatincici i Mamici izvlace nema veze ni s ovom babom ni s policajcem koji je ispravno postupio. Ljudi u ovoj drzavi se moraju odlucit da li zele da zakon vrijedi za sve ili za pojedince, jer pustanje ove babe bi upravo znacilo da ne vrijedi za sve.
ljiljanavu2   •  19 prosinca 2015
Pretjeruje se malo s obranom žene koja je prekršila nekoliko zakona. Stariji trebaju mladima biti primjer kako se ponaša pristijno. Od ove žene, djeca su mogla naučiti samo jedno: niti jedan autoritet, niti jednu službu nemoj poštivati, zakona se ne treba držati kao pijan plota. Zakoni su tu da bi se kršili. A, upravo je to ovu jadnu zemlju dovelo do ovoga što sada jest....tuga i jad. svjesna sam toga da i policajaca ima teških psiha, ali ovaj čovjek nije baš zaslužio ovakav linč. Da je znao bolje, učinio bi bolje, ali mu se nema što zamjeriti ako je postupio u skladu s PS-e, a jest.