"Bog" se poklonio Davidu Bowieju

4K
Nakon što je u Facebook komentarima pod jednim od brojnih članaka o smrti Davida Bowieja nastala svađa, jer je neki luđak proglasio da ništa nije bitno osim je li Bowie prije smrti prigrlio Isusa kao spasitelja i da ako nije MORA i on i svi ostali ljudi na svijetu - netko je zapravo otišao na Twitter i provjerio.

Kad se saznalo da je njegov Twitter profil followao poznati profil "God", nastala je nova gungula, zbog čega je sam "bog" izjavio ovo što vidite.

Vezano

Popularno

Najnovije

2 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Iam4thking   •  13 siječnja 2016
... ide se toliko daleko da govore kako je predvidio i smak svijeta u svojoj pjesmi "Blackstar", nekakav saksofonist govori o svijeći kao sinonimu za ISIS, drugi svijeću povezuju s Budom (na jednoj svijeći možete zapaliti tisuće drugih, a pri tom joj nećete umnjiti i uskratit život i svjetlo), pa astronaut je famozni Major Tom... itd., itd. Eto i ja unatoč mojoj izjavida se neću okoristiti, kradem vaše vrijeme, zahvaljujući Davidu. Isprika.
Iam4thking   •  13 siječnja 2016
Ormen... Blackstar... astro... nauti... mohao bih napisati cijeli traktat o jednoj jedinoj pjesmi no David je bio pratitelj ovog lika, ma što god to kome značilo. Meni... ne znam. Kontroverzna osoba poput Davida (nismo prijatelji no imenom ga oslovljavam jer je ta-ako prisnije) nastavio je svojim stilom, vjerujem, ruganja svemu i svačemu, a poglavito mudracima koji su filozofski "znali" objasniti što je David mislio pod "tim i tim". Ili "što je pjesnik htio reći", a odgovor, ste mogli dobiti poistovjećujući se sa stanjem pjesnikova uma nakon litre loze ili par litara vina sumnjive kakvoće. Al eto, David, je umro, pokoj mu duši, iza njega ostaje njegov rad. Mnogi će to iskoristiti za osobni nešto-nešto, nisam mu poklonik, čak naprotiv, ali neću nikoga koristiti u osobne svrhe pa ni njega, za razliku od mnogih "obožavatelja".