"Supertinejdžerka" s oca podigla kamion i spasila ga od užasne smrti

7K
https://www.youtube.com/watch?v=n-IIuCwpXNY
Charlotte Heffelmire za svoj je poduhvat primila nagradu "Citizen Lifesaving", no prava nagrada joj je živ i zdrav tata, kojeg je spasila od gadne smrti kad je zaglavio pod kamionetom dok je oko njega gorilo gorivo.

Eric je radio pod vozilom, kad se dizalica izmaknula, a on ostao prikliješten. Chralotte je shvatila da se nešto događa i u trenu kad je začula vrisak i vidjela kako leži ispod golemog kamioneta, bosonoga je dotrčala i pokušala ga podići s njega. Uspjela je iz drugog pokušaja i izvukao se. Bit će vam jasno o čemu se radi kad vam kažemo da je Charlotte visoka 160, ima 54 kile i 19 godina.

No, kako je vozilo palo s dizalice, počelo je curiti gorivo koje se zapalilo, a sve se odigravalo u garaži. Tatu je odvela na sigurno, izvezla kamionet iz garaže dalje od kuće, pa se vratila polijevati sve vodom dok su baka i trogodišnji nećak bježali van.

Charlotte inače pohađa vojnu akademiju, ali će morati uzeti malu pauzu jer je pri spašavanju tate ozlijedila leđa i zadobila opekline po stopalima. Sad neka netko kaže da ljubav nije sila svemira :)

Vezano

Popularno

Najnovije

0 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr