TOP 10 najstravičnijih društvenih eksperimenata ikad smišljenih

18K
https://www.youtube.com/watch?v=MO3sMzRIM9A
Monstrumi ne biraju - djeca, odrasli, ljudi, životinje, sve im je samo sredstvo za postizanje cilja, kojeg, što je najgore, nekad ni nema :/

Užasni medicinski pokus, kontrola uma, slamanje volje i pretvaranje djece u male naciste, ovo su neki od najgorih eksperimenata 20. stoljeća.

Vezano

Popularno

Najnovije

2 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
kroket1980   •  6 travnja 2016
Koliko god neki eksperimenti bili grozni opet jasno ukazuju na neke stvari. Ovaj pod broj 6 što je u par dana isprao mozak svoj djeci i pritom stvorio novi kult sličan nacizmu jasno govori o ljudskoj gluposti i povodljivosti. Kada je u pitanju čoporativni mentalitet, tu brzinom munje padnemo na testu. Čak i danas, svi mi koji smo dio ovog društva, koji svaki dan idemo na posao, vodimo se konvencijama koje su toliko duboko usađene u nas da ih smatramo normalnima, itd. je također samo jedan oblik ispiranja mozga, a ispran nam je odavno i to generacijama jer bilo kakav ustroj društva je samo izmišljotina za koju nas uvjere da ju moramo slijediti jer predstavlja nekakvo poželjno mjerilo normale, no negdje duboko unutra znamo da je to obično sranje koje nas ne čini sretnima. Svi su na samrti rekli da žale što nisu manje radili, a više uživali u životu i provodili vrijeme s onima koje vole. Na žalost smo preglupi da to shvatimo na vrijeme.
dobriplavidecec   •  17 ožujka 2016
buraz, a koji experiment nad nama provodi trenutačna vlada samo da bi uhljebila šačicu frendova i napunila svoje džepove? Eto ti kemiske kastracije na najjače!