HOROR: Slon trese čovjeka do smrti!

17K
https://www.youtube.com/watch?v=jhdmec72jPU
U zapadnom Bengalu u Indiji u odvojenim napadima, slonovi su ubili četvoro ljudi, a dvoje su ranili. Uznemireno krdo slonova, divljalo je po njivama, koje su nesretnici obrađivali.

Vezano

Popularno

Najnovije

7 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
korko   •  22 ožujka 2016
To sam i ja rekao, samo puno puno kraće :P.
modesty_Q   •  22 ožujka 2016
Sve je to bila zemlja od slonova pa sad kad su ljudi zauzeli gotovo sva staništa slonova, slonovi nemaju izbora. I vijest ide da su slonovi prolazili pokraj sela i seljani ih gađali kamenjem da ih otjeraju. U krdu je bilo mladunće i možda je to okidač za napad. Možda je koji mužjak bio u mastu (agresivno ponašanje zbog povećanog testosterona). Žao mi je ljudi, ali slonu se treba osigurati prostor za život. Mužjak slona je također ubijen od previše omamljujućih sredstava. Inače nije rijetkost da "pripitomljen" radni slon u Indiji podivlja jer ih katastrofalno tretiraju, lanac s unutarnim šiljcima oko noge i tako preko 20 i više godina, cijeli život. Pa još brutalnije snimke. Isto mi je žao što kupci slonovače ne sretnu bijesno krdo slonova. To bi bilo sasvim ok.
korko   •  22 ožujka 2016
LOL, zašto si indekše o indekše maknuo iz teksta "da je čovjek samo branio svoju zemlju"? Sad moj prvi komentar nema smisla.
alpetras   •  22 ožujka 2016
Pravda za slona! Čovek je već dobio šta je zaslužio...
korko   •  22 ožujka 2016
čovjek htio zaštiti SVOJU zemlju? hmmmm... ajde dobro.