BIZARNO: Kim Jong-un gleda stvari

10K
Na internetu postoje najluđe stvari, a jedna od njih je svakako i blog posvećen fotkama Kima Jong-una kako - gleda stvari.

Jer ih zaista često i gleda. Mladi Kim voli obilaziti svoje kraljevstvo i roblje i bacati pogled na sve od ormara do cigle na zidu do bolesnika u krevetu ili industrijskog maziva koje curi iz stroja dok očajni i fizički uništeni radnik kraj njega strepi hoće li biti strijeljan jer je ovaj vidio zrno prašine.

Pa pogledajmo :)

http://kimjongunlookingatthings.tumblr.com/

Vezano

Popularno

Najnovije

26 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Homerinho   •  12 travnja 2016
@Schurbeck: bravo! Što više Ameri šire antipropagandu prema Sj. Koreji, to ja sve više počinjem vjeroavati da je tamo sve normalno, čak i bolje od toga. Ne znam zašto, ali na pamet mi odmah pada Libija.
Schurbeck   •  12 travnja 2016
Da li oni koji kritiziraju i ridikuliziraju Kima i S. Koreju to rade jer su dubinski izučavali tu državu i njihovu političku realnost u kontekstu geopolitičkih zbivanja ili su proizvoljno formirali svoje mišljenje kroz šaljive memee i galerije poput ove. A kad smo već kod ove galerije - što je u njoj sporno? Ništa, barem ne vidim ništa što bitno odstupa od rutine naše predsjednice. Kolinda čisti ribu, Kolinda farba zidove, Kolinda puca iz puške, Kolinda maše vojnoj paradi, Kolinda vozi kombajn, Kolinda "gleda stvari" u raznim krajevima Hrvatske i tako dalje i tako bliže. Al bitno da u našem narodu ima onih koji su se našli sprdati iz drugih, jer mi smo valjda izuzetni a na našem nam konceptu države zavide svi kontinenti. S. Koreja je sposobna sama napraviti atomsku bombu a mi nismo sami u stanju servisirati 50 godina stare avione. Čak nismo u stanju niti pronaći nekog drugog da to odradi umjesto nas. S. Koreja je neovisna i sama vodi svoju unutarnju i vanjsku politiku a naše vođe za ta
Homerinho   •  12 travnja 2016
Ne vidim ništa čudno ni neobićno na slikama.
carambo   •  12 travnja 2016
kao je bogo mogo u svom sveopćem svršavanju napravit ovakvog kretenoida....
C0mm4nD3r   •  12 travnja 2016
koji freak i spodoba...brijem da je i lokalnoj ekipi ziva komedija, al sute i trpe ga.