GT10.png

4K
Oglas za radno mjesto čistačice u navodno najperspektivnijoj hrvatskoj firmi otkriva najprije mentalni sklop hrvatskih poslodavaca koji će, nakon što im se na ovakav oglas ne javi nitko, na sva usta drečati kako u Hrvatskoj nitko ne želi raditi.

Što nam govori ovaj oglas?

Lik u stvari, za male novce, (plaća čistačice je inače sinonim za najmanju plaću u sustavu) želi dobiti osobu koja će morati raditi daleko odgovornije poslove.

Tu će osobu, ako mu se digne kurac, poslati da radi na prijemu, da komunicira sa strankama, javlja se na telefon, da mu pere WC-e i čisti prostore, šiša travu ali i da u excelu radi analize, odgovara na mailove, piše i šalje dopise.

Najslađa stavka je "Ostali poslovi po nalogu Direktora" što bolesno asocira na: "Odite mi opeglati košulju" i slične pizdarije.

To je prosječan profil hrvatskpog poslodavca koji za 2000-3000 kuna očekuje da na vrijeme od 28 sati dnevno kupi kompletnu osobu sa svim njenom znanjima, vještinama i sposobnostima.

Sorry ekipa - nije hrvatski narod lijen nego ste vi bolesna izrabljivačka bagra čijih 10 kuna vrijedi više nego stotite naših milijuna koje ste pokrali da bi se prometnuli u "najpoželjine poslodavce"

Vezano

Popularno

Najnovije

2 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Marin.Peric1   •  26 travnja 2016
Je, sigurno. A možda su u šumi!? Ja sam živi dokaz dandarinih riječi. Ono što je gadno je to da napisano nije hrvatska ekskluziva. To već polako prelazi u standardnu proceduru zaposlenih u privatnom sektoru diljem zemaljske kugle (Zapadnjački orijentirani dio kuglje). Nek nam je sa srećom dragi moji. Trebat će nam.
wagata   •  14 travnja 2016
Koja je plaća? Ne vidim? Možda će joj dati 7.000kn??!!