Mladi tigrić se igra sa hrabrom kućnom macom!

15K
https://www.youtube.com/watch?v=cc99phD1g4U
Za one koji sanjaju o tigru kao ljubimcu, pogledajte malo tu razliku u šapama i veličini općenito, a još je bebica :D

Vezano

Popularno

Najnovije

5 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
modesty_Q   •  13 svibnja 2016
Ne drže samo Rusi divlje životinje. To se događa svugdje na svijetu gdje ima prebogatih dokonih ljudskih nula koji žele istaknuti svoju umišljenu posebnosti. Više nije dovoljno imati preveliku kuću, park nabrijanih automobila, jahte... U taj paket kako sam "luksuzan" ide i kućni ljubimac divlja zvijer. Trenutno je to veliki trend u Kuvajtu. Problem je što ilegalno kradu životinje iz divljine čiji broj je već ugrožen. https://www.youtube.com/watch?v=Euo3JaqFoss
Uglavnom.Nenormalan   •  13 svibnja 2016
I naravno, tko ce nego rusi :D
modesty_Q   •  12 svibnja 2016
I dođem tako kod svetog Petra i pitam ga jel zna kako sam umro:) i veli sveti Petar da kad sam već tako cool "otišao" idem ipak u čistilište jer cool način bi bio da sam otišao u đunglu i ponudio se divljem tigru kao obrok, da ne mora loviti, eee to bi bilo super cool i išao bi u raj ;-)
odj3b11   •  12 svibnja 2016
A gle, nekak moraš umrijeti, a koliko ljudi se može pohvaliti da je "otišlo" na tako cool način, ono, priklao ih kućni ljubimac :)
modesty_Q   •  12 svibnja 2016
Za one koji sanjaju o tigru kao kućnom ljubimcu, ostanite samo na sanjanju. Tigar je zvijer i jednog dana bi vas mogao "malo" smrtonosno ogrebati. Svatko tko ima kućnu mačku to zna jer po ponašanju kućna mačka je tigar u malom.