Dvoličnost je popularan sport

9K

Vezano

Popularno

Najnovije

5 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Jonagold   •  18 svibnja 2016
Sa vozačima osobnih automobila nisam nikada imao problema. Ali zato kad me kamioni obilaze skoro pa spašavam živu glavu - koliko god mogu idem u stranu i čak silazim sa ceste da me ne samelje sa prikolicom.
nebu_mene_nigdo_pa_ni_index   •  18 svibnja 2016
Ako su bicikli vozila u prometu, zašto vozači bicikala ne moraju znati barem osnovna prometna pravila. Ja bih uveo polaganje prometnih propisa za sve starije od 14 godina kako bi mogli voziti bicikle u prometu. Vožnja u suprotnom smjeru po biciklističkim stazama, vožnja uz rub ceste kao da su pješaci (u suprotnom smjeru od kretanja automobila) vožnja bez ikakvih svjetala po mraku, nezaustavljanje na prijelazima bez biciklističkog prijelaza, vožnja po "glavnoj cesti" (ona koja ide ravno, makar to radi i većina vozača automobila). Trebam li dalje nabrajati. A isto tako svi oni biciklisti koji viču da ih vozači automobila ne uvažavaju, jednako tako se ponašaju prema pješacima.
karbon   •  18 svibnja 2016
Nedavno je poginuo biciklist. Tragovi kočenja su na lijevoj strani što znači da je auto bio u pretjecanju, a biciklista je bez provjere (bez pameti) skrenuo preko ceste u lijevu ulicu... Neizbježan sudar. A koliko njih shvaća da imaju prednost na zebri pa se samo zalete preko, čak bez usporavanja...
bbbo   •  18 svibnja 2016
@Confo kao i kod vozača automobila ima pristojnih i budala, tako je isto sa biciklistima i motoristima. Ajde priznam kod motorista se nađe više budala, bez uvrede motoristima ali stanje je stvarno tako :-)
Confo   •  18 svibnja 2016
ali biciklisti malo više krše i ona najosnovnija pravila prometa.. istina da su neki zakoni biciklistima malo apsurdniji ali jesam li rekao da malo više krše pravila? mislio sam malo puuuuno više a da ne spominjem motocikliste... nema usporedbe kad bi se auti isto tako ponašali u prometu.. kakva dvoličnosti..?! onda bi tek vidili što je road rage... zato biciklisti pamet u glavu.. jer auto je uvijek jači od vas pa čak i kada ste vi u pravu.. :P