Cenzura na Stojedinici: U Europi, u 21. stoljeću, više ne možemo iznositi svoje mišljenje!

http://www.index.hr/black/clanak/cenzura-na-stojedinici-u-europi-u-21-stoljecu-vise-ne-mozemo-iznositi-svoje-misljenje/749861.aspx
ČINI se da se strasti na Stojedinici ni dalje ne stišavaju, unatoč javnom "pomirenju" voditelja Matka Antonovića i vlasnika Radija 101 Thomasa Alexandera Thimmea koji su u eteru izgladili nesuglasice.

"Priča o neovisnosti je, po mom mišljenju, tlapnja. Ja pouzdano znam, a to znaju i svi slušatelji, da radio 101 u ovom trenutku ne poštiva tu shemu", rekao je tom prilikom Matan na što mu je Thimme obećao da će se potruditi ispoštovati dogovorenu shemu.

Međutim, čini se da postoje još mnogi problemi unutar Stojedinice jer dugogodišnji DJ i voditelj Slavin Balen, na svojem je Facebook profilu izrazio nezadovoljstvo optuživši čelništvo za provođenje cenzure.

"Dragi slušatelji, svi koji nam se obraćate za pomoć i informacije i šaljete nam poruke na Facebook stranici radija, nemojte to više činiti jer je nad svim voditeljima, koji su dosad bili zaduženi za ažuriranje radijske facebook stranice i komunikaciju sa slušateljima, izvršena cenzura!!! Skinute su im administratorske ovlasti kako u državi, članici Europske unije, sa svojim predstavnicima u istoj toj Europi, u tobožnjoj demokraciji, u 21. stoljeću ne bi mogli ništa komentirati, ni na što odgovarati niti iznositi svoje mišljenje. Postotak stanovništa koji ne uživa slobodu medija dosad je iznosio 86 % u svijetu. Odsad ga i naša kaplja pomaže tkati", napisao je Balen u svom statusu.

http://www.index.hr/black/clanak/cenzura-na-stojedinici-u-europi-u-21-stoljecu-vise-ne-mozemo-iznositi-svoje-misljenje/749861.aspx

Vezano

Popularno

Najnovije

0 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr