Antitalent za roštiljanje: Htio je jaču vatru, to je i dobio, no ne onako kako je očekivao

3K
I onda se ljudi pitaju kako nastaju požari.

Vezano

Popularno

Najnovije

7 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
moonman5   •  19 ožujka 2019
Hej Cross1 , kako to meso mora onda ''šmekati''? Ja se polomih da očistim roštilj prije i poslije roštiljanja. Nedo bog da uleti kakav komad plastike u vatru.....Pri roštiljanju dodajem i pokoji komad vinove loze u vatru, radi mirisa i ''šmeka''...Ovi debili potpaljuju sa benzinom....
cross1   •  18 ožujka 2019
moonman, pa svi ameri potpaljuju roštilj benzinom (tj tekućinom za potpalu).
dobraaaaaadobra   •  17 ožujka 2019
Jesu li ćale na vrh glave mjerilo njegove pameti?
moonman5   •  17 ožujka 2019
Pa koji mamlaz iz kanistera direktno polijeva vatru? Uz to, kako li će mu samo roštilj i meso mirisati ako polijeva benzinom...??
imbrica   •  17 ožujka 2019
riječ "kreten" je preblaga da bi opisala ovog snalažljivog mladića...