Pogledajte kako danas izgledaju glumci iz "Uvoda u anatomiju" i čime se bave

15K
Foto: BrightSide
Malo je onih koji nisu čuli za TV seriju "Uvod u anatomiju" ili na engleskom "Grey's Anatomy". Prva epizoda je izašla već "davne" 2005. godine, a trenutno traje 16. sezona.

Budući da serija ima već preko 300 epizoda, normalno je da neki glumci više nisu dio cijele ove priče. Njihovi likovi su umrli ili napustili seriju iz raznih razloga. Pogledajte kako danas izgledaju i čime se bave.

Patrick Dempsey

Svoju karijeru je počeo u osamdesetim godinama, no najpoznatiji je po svojoj ulozi u "Uvodu u anatomiju" u kojoj je glumio dr. Dereka Shepherda. Seriju je napustio 2015. kad se odlučio posvetiti automobilskim utrkama. Danas sudjeluje u brojnim službenim utrkama kao npr. 24 Hours of Le Mans.

Isaiah Washington

Ovaj glumac je bio član zračnih snaga SAD-a prije nego što je počeo studirati glumu na Howard Sveučilištu. Glumio je u nekoliko filmova i serija, a 2005. se pridružio "Uvodu u anatomiju", no kasnije je otpušten zbog homofobije. Kasnije je dobio ulogu u seriji "The 100".

Sandra Oh

Glumica je svoju karijeru započela u školskom mjuziklu "The Canada Goose", imala je samo 10 godina. U "Uvodu u anatomiju" je glumila od 2005. do 2014., osvojila 3 nagrade za ulogu Christine Yang. Trenutno glumi u seriji "Killing Eve".

Katherine Heigl

Američka glumica i model započela je svoju karijeru s 9 godina. Glumila je u mnogim filmovima i serijama, a "Uvodu u anatomiju" se priključila 2005. godine, glumila je dr. Izzie Stevens. Danas glumi u seriji "Suits".

Eric Dane

Eric je poznat po svojoj ulogama u filmovima "X-Men: Posljednja fronta" i "Marley i ja", ali i ulozi dr. Marka Sloana u seriji "Uvod u anatomiju". U njoj je glumio od 2006. do 2012. godine. Seriju je napustio kako bi dobio glavnu ulogu u drugoj seriji, "The Last Ship". Ona je trajala do 2018. godine, a danas glumi u HBO seriji "Euphoria".

Chyler Leigh

Chyler je još 1997. godine glumila Cindy u filmu "Kickboxing Academy". U "Uvodu u anatomiju" je 6 sezona glumila dr. Lexie Gray, sve dok njen lik u seriji nije nastradao na tragičan način. Od 2015. godine glumi u seriji "Supergirl".

Sarah Drew

Glumica je postala poznata po ulozi dr. April Kepner u "Uvodu u anatomiju", seriji u kojoj je glumila do kraja 14. sezone. Glumila je i u serijama "Glee" i "Supernatural". Trenutno radi na serijama "Cagney & Lacey" i "The Republic of Sarah".

Jeffrey Dean Morgan

Iskusni glumac imao je veliki uspjeh u svojoj 30-godišnjoj karijeri. Bio je dio serija "Supernatural", "Star Trek", "CSI", a od 2006. do 2009. je glumio i u seriji "Uvod u anatomiju", i to Dennyja Duquettea. Danas glumi "Negana" u seriji "Živi mrtvaci".

T. R. Knight

Postao je poznat po ulozi dr. Georgea O'Malleya u "Uvodu u anatomiju", no seriju je napustio kako bi radio na drugim filmovima i serijama poput "Zakon i red: Zločinačke nakane" i "CSI". U "Uvodu u anatomiju" je sudjelovao u 102 epizoda, no onda je došlo do nesuglasica koje se očito nisu mogle riješiti. 2017. je glumio u serijama "The Catch", "When We Rise" i "Genius".

Sara Ramírez

Glumica rodom iz Meksika glumila je Callie Torres punih 10 godina. Prije toga je glumila i u "Spider-Manu", "Zakonu i redu", "Third Watch". Od 2017. ima ulogu u "Madam Secretary". Zbog svoje dobre glume dobila je 7 nagrada.

Loretta Devine

Adelle Webber, lik koji je glumila glumica Loretta Devine, urla je 2013. u 9. sezoni serije. Za svoju glumu je dobila i Emmy, a glumila je i u serijama "Svi mrze Chrisa" i "Supernatural".

Vezano

Popularno

Najnovije

1 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Svabo   •  31 listopada 2019
Bolnička sapunica, mokri san svakog penzionera... trebali bi napraviti seriju "U tramvaju" o zgodama i misterijama penzionera u tramvaju te "Na placu", gdje je glavni zaplet što će baba napraviti za ručak i zašto mladi nisu stigli na taj ručak