Djevojka se bojala ići na maturalnu večeru zbog onih koji su je ismijavali, a onda se pojavilo 120 motorista

10K
Foto: YouTube
Shannon Purcifer ima tek 16 godina, a već se mora boriti protiv bolesti o kojima njeni vršnjaci ni ne znaju puno. Vjerojatno baš zbog toga ne razumiju koliko joj je teško pa pojedinci znaju biti jako bezobrazni prema njoj. Shannon ima artritis i ulcerozni kolitis, kronične bolesti koje joj otežavaju život.

Unatoč svim problemima, Shannon je jedva čekala svoju maturalnu večer pa je dugo tražila savršenu haljinu i odlučila se za jednu koju je platila 600 dolara. Međutim, kad je došao taj "veliki dan", Shannon se nije usudila otići.

U zadnje vrijeme su ismijavanja vršnjaka bila sve češća i zbog toga se osjećala loše pa se bojala da će je ostali maltretirati i na maturalnoj večeri. Bila je to teška odluka, no odustala je od večeri o kojoj mnogi tinejdžeri sanjaju.

Njena majka bila je ljuta zbog nepravde i činjenice da njena kći zbog straha ne želi ići na maturalnu večer pa je ovu priču podijelila i na Facebooku. Puno ljudi reagiralo je na njenu objavu, a među njima je bila i velika grupa motorista koji su joj odlučili organizirati vlastitu maturalnu večer. Ovo vjerojatno nikad neće zaboraviti.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Vezano

Popularno

Najnovije

1 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
EsKre   •  12 studenoga 2019
:)