Dirljive fotografije Kobea Bryanta i njegove kćeri Gigi koje prikazuju njihov poseban odnos

4K
Instagram
Svijet tuguje nakon jučerašnjih stravičnih vijesti da se helikopter s košarkaškom legendom Kobeom Bryantom srušio na jugu Kalifornije. Premda se identitet ostalih poginulih putnika ne zna, potvrđeno je da je jedna od njih bila i Gianna "Gigi" Bryant, Kobeove 13-godišnja kćerka koja je i sama bila velika košarkaška nada. Neslužbene informacije kažu da su bili na putu za Bryantovu košarkašku akademiju za mlade s Giginom suigračicom i njezinim roditeljima.

Otkako su se vijesti o kobnoj nesreći proširile, mnoge poznate ličnosti i javne osobe odale su počast Bryantovoj karijeri i nasljeđu, a misli cijelog svijeta usmjerene su na ožalošćenu obitelj, Bryantovu dugogodišnju suprugu Vanessu i tri druge kćeri.

NBA je objavio javno priopćenje u kojem je povjerenik Adam Silver pohvalio Bryantove uspjehe, a posebno njegovu predanost svojoj kćeri, također talentiranoj košarkašici koju su često viđali kako s ocem dolazi na utakmice: "Bio je velikodušan i stekao veliku životnu mudrost, koju je htio podijeliti s budućim generacijama igrača, posebno uživajući prenoseći kćerki Gianni svoju ljubav prema igri. "

Ove prekrasne, ali u ovom kontekstu tužne fotografije s društvenih mreža prikazuju koliko su Gianna i Kobe imali poseban odnos...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Vezano

Popularno

Najnovije

1 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Enis Zulufepuštampašić   •  27 siječnja 2020
žao mičovjeka, ali laprdaš bez veze!! koji poseban odnos?? o čemu pričaš?? ti si siroče bez oca i majke pa te takve stvari čude ili si jednostavno retardiran?