Ovako nas šišaju "domaći" teleoperateri

VIPnet je u vlasništvu Austria telekoma, isto kao austrijski A1. Doduše, A1 za mjesečnu pretplatu 50€ Samsung S3 daje za nula eura a VIPnet za istu visinu pretplate u kunama isti uređaj prodaje za 1299 kuna. Potpuno istu stvar radi i "domaći" T-Mobile, a domaći političari, HAKOM i Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja ne čine ništa da potrošače zaštite od ovog oblika lihvarenja. Hrvatska je jedina zemlja u okruženju koja nema Agenciju za zaštitu potrošača. Ako se pitate gdje je vic u tome, evo vam ga. Ovo je samo jedan od malih primjera koliko su Hrvati glup narod koji političkoj eliti i njihovim stranim poslodavcima služi za guljenje kože. Ha ha ha

Vezano

Popularno

Najnovije

5 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
pikhu   •  6 svibnja 2013
z0rr0cr0 kakve veze ima sto ces ti raditi sa mobitelom,mozes ga sakriti ispod sjena u stali svejedno ti vip salje svaki mjesec racun na 375kn. Pretpostavljam da je ugovor na 2 godine to je ravno 9000kuna.
z0rr0cr0   •  6 svibnja 2013
Ma nema ovo nikakve slicnosti. Austrijanac ce dobit po toj tarifi mobitel za 0 kn zato jer ce ostati na toj pretplati i jos potrositi x eura u toj tarifi a nasi ce ljudi prvom prilikom otkljucati mobitel i ubaciti prepaid bon. Pa nisu ni telekom operateri glupi.
ulkumpartas   •  6 svibnja 2013
mozzarela lidl ista u zg 7,99kn u EU 0,49 eur, sladoled (6kom kornet) Lidl potpuno isti zg 28,99 (sad su ga pojeftinili za kunu ili dvije ) u EU 1,49 eur Sve puno jeftinije (po meni cca u pola) ovo sto sam napisao sam slikao , znaci komentiram ono sto mogu i dokazati
ulkumpartas   •  6 svibnja 2013
khm cujemo se
Metlicar   •  6 svibnja 2013
to nije nikakvo lihvarenje, guljenje kože isl., to su obićne firme koje postavljaju cijene kojima maksimiziraju profit... to što austrijanci nisu glupi ko hrvati da daju stotine eura za mobitel je druga stvar... zašto bi vip stavljao 0kn za ovo ako će mu skoro svatko tko tamo uđe dati 1300kn???