Sinu je dala papirić s porukom i 10 dolara, kasnije je dobila odgovor nepoznatog muškarca

13K
Foto: Alexa Bjornson
Odgovorni roditelji obično ne dozvoljavaju djeci da sama putuju, pogotovo ne kad su u situaciji kao Alexa Bjornson. Njen sedmogodišnji sin Landon ima autizam i zbog toga nije potpuno samostalan, što još dodatno zakomplicira situaciju kad je riječ o putovanjima.

Landon je trebao putovati iz američke savezne države Oregon u grad Portland, gdje ga je trebao dočekati tata. U putničkom zrakoplovu mu se zapravo ništa loše nije moglo dogoditi, no mama mu je dala 10 dolara i papirić s porukom. Taj papirić je bio predviđen za nepoznatu osobu koja je sjedila kraj Landona. U poruci je pisalo da Landon ima autizam i da bi se moglo dogoditi da zbog toga stalno ispituje "Jesmo li stigli?". Mama je zamolila osobu da bude dobra prema njenom sinu i da učiniti sve što može kako bi se Landon osjećao sigurno i ugodno. Onih 10 dolara je bila nagrada za to.
Bila je sretna kad je čula da je sve prošlo u najboljem redu. Naime, nešto kasnije joj je stigao odgovor nepoznatog muškarca u kojem je uz fotku pisalo:

"Alexa, moje ime je Ben. Sjedio sam do Landona u na njegovom letu do Portlanda. Pitao me je nekoliko puta jesmo li stigli, no bio je odličan suputnik. Dobro smo se zabavili i igrali onu igru kamen-škare-papir. Divno je dijete, a vi ste sretna mama. Cijenim onih 10 dolara, no to nije bilo potrebno. Donirao sam ih na Autism-Society.org, Landonu u čast. Ugodan dan Vam želim!"

Mama je bila oduševljena porukom koju je dobila. Podijelila ju je na internetu, a Landonova priča se ubrzo proširila i završila u medijima.

Vezano

Popularno

Najnovije

0 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr