Mapa prikazuje postotak ljudi koji su se spremni boriti za svoju državu, Hrvatska je zanimljiva

87K
Paaaa, iskreno, očekivali smo i viši postotak u Hrvatskoj. Al ako ikad odlučimo napasti ikog, Slovenija djeluje kao dobar kandidat :D

Vezano

Popularno

Najnovije

6 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
mladen376   •  12 prosinca 2023
Mi ne više, mi jesmo a vidimo sta smo dobili. Neka idu politicari ministri djeca njihova rodbina i skupila 2 brigade. A poslje mi u fotelje a njima ništa jer nisu ni zaslužili, da i brane državu kao mi.
gordan28   •  12 prosinca 2023
Pa komentar vam je stvarno užasan! Molim vas izbrišite zadnju rečenicu i tog pubertetliju koji piše tekst opalite po ušima!
svetapetra   •  11 prosinca 2023
da se borim za državu gdje živi brdo o(ko)tta koji će svojim ponašanjem kad-tad prouzročit neki novi rat???
svetapetra   •  14 prosinca 2023
baba mi je izgubila 3 brata u 1. svjetskom ratu da bi bila "nagrađena" zbjegom u el shatt gdje joj je umrlo dijete od nepune 2 godine, djed se borio u 2. svjetskom ratu da bi bio "nagrađen" funkcijom škovacina jer se protivio određenim ljudima u partiji. u kući se nikada nikoga nije mrzilo, štoviše uspostavljeno je dosta "miješanih" brakova. povijest se ponavlja i ponavljat će se dok se god neće čitati i pisati s razumijevanjem!
a.9   •  14 prosinca 2023
To si mislio prije na kraju si se Borio za one koji nikada se nebo Borio.
vitez tame   •  13 prosinca 2023
Petra, nauciti citati s razumijevanjem, borio sam se i borio bih se za SVOJU domovinu, ne za gamad, Njih je bilo i biti ce...