Šiljci protiv beskućnika

Tako je, lakše ih sve pobiti i reći da su alkići, nego se potruditi stvoriti društvo u kojem beskućnika ni nema.

Vezano

Popularno

Najnovije

7 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
rackutralala   •  9 lipnja 2014
<nastavak>...iveni iza svojih aliasa nastaviti virtualno zgražati po internetskim forumima jer je to jedino za što ste sposobni.
rackutralala   •  9 lipnja 2014
Imam prijedlog - neka svaki od vas koji se tobože "zgražate" nad ovim fotografijama, umjesto plakativnog pljuvanja po neoliberalnom kapitalizmu sebi - ili barem pred svoja kućna vrata - na stan i hranu primi po jednog beskućnika i time u čas riješi problem. Za nekoliko dana više ne bi bilo nikoga bez krova nad glavom i samim time niti potrebe za ovakvim rješenjima. Nešto mi, međutim, govori da će odaziv biti minimalan i da ćete se i dalje u maniri tipičnih licemjernih gadova udobno skr
romamerda   •  8 lipnja 2014
možda je to Pernar podmetnio nekom beskučniku koji nije njegov istomišljenik... Neoliberalni fašistički kapitalizam, stvarno tužno :(... serete a na fašiste ne reagirate!
GoooodConnection   •  8 lipnja 2014
Neoliberalni fašistički kapitalizam je ovima bez duše koji ga sprovode, jedino novac i profit prava religija a ljudi potrošna roba. Pa povjerovao bi da i potajno razmišljaju o tome kako ove individue, koji su u bezdušnom sistemu posrnuli, neprimjetno polovit i nečujno elimirat, jer kvare sliku perfektnog sistema.
dimek   •  8 lipnja 2014
stvarno tužno :(