VIDEO: Pas heroj bolesnu djevojku odgovorio od dizanja ruke na sebe

VIDEO: Pas heroj bolesnu djevojku odgovorio od dizanja ruke na sebe
12K
https://www.youtube.com/watch?v=0M7PuuukzxY
Danielle Jacobs boluje od Aspergerovog sindroma. Život s tom bolešću je poput minskog polja sitnica koje kao da samo čekaju da ti izazovu novu epizodu teške depresije, natjeraju te da se ozljeđuješ ili pomišljaš na samoubojstvo.. ljudi, nasreću, nemaju pojma koliko je teško živjeti s takvom mentalnom noćnom morom.

Ali jedno je biće spremno poduzeti sve da joj pomogne - njen vjerni terapijski pas Samson, ogromni rotvajler, često prikazivan kao opasna i agresivna pasmina, na sve je načine Danielle pokušao navesti da se ne udara, ublažiti joj napadaj i ponuditi mir i ljubav kroz maženje i zagrljaj, kad joj je najpotrebnije. Uvježban je prepoznati simptome sličnih epizoda, ali je počeo i improvizirati po potrebi.

Video je istinit i snimljen je s motivom da ljudi koji osobe s mentalnim bolestima vide samo kao neke "luđake" dobiju dojam kako izgleda njihova svakodnevica, kao i da se pokaže kolika nevjerojatna pomoć nekome s ovim sindromom psi mogu biti. Danielle je željela podići svijest o ovom problemu i možda pomoći drugima i potaknuti ih da nabave ljubimca koji bi ih držao u vezi s ljepšom stranom života kad zapadnu u tamnu..

Najnovije