VIDEO: Osmogodišnjak s leukemijom pronašao ljubav svog života

VIDEO: Osmogodišnjak s leukemijom pronašao ljubav svog života
8K
https://www.youtube.com/watch?v=GemzKDOCgqE
David Spisak Jr. ima 8 godina i već je tri puta pobijedio rak. No, bolest se vratila, što znači još dvije transplantacije, kemoterapija i puno bolnice. Ono što Davidu daje snage nisu neki novi čudotvorni lijekovi, za njega snaga i ljubav znače - Ayla.

Roditelji su odlučili da, ako će se bolest stalno ovako vraćati i nikad mu neće biti bolje, dat će mu sve što imaju mogu sad, odmah, djetinjstvo i života koliko uspiju. Većini djece to bi značilo beskrajni sladoledi, odmori od škole i zabava, ali sve što je on htio je pravi spoj s djevojčicom iz škole.

Iako su znali da mu se netko iz razreda sviđu, nisu shvaćali koliko je stvar ozbiljna dok nije počeo primati Aylina pisma, a ostala djeca javila da joj nedostaje. "Tad smo polako počeli shvaćati da je to.. nešto više," priznaje njegova mama.

Organizirali su im pravi spoj, dočeko ju je u kuglani, s medvjedićima i cvijećem i sve kako treba, čak je i ustao kolica zbog nje, kako bi kuglao na vlastitim nogama, bila mu je motiv za pokušati sve što je možda mislio da ne može. U malenih osam godina pronašao je nešto što mnogi ne upoznaju u osamdeset - pravu, bezuvjetnu ljubav :) Želimo im bar tih osamdeset!

Najnovije