Ovaj je čovjek život posvetio udomljavanju najstarijih pasa koje nitko na svijetu ne želi

Ovaj je čovjek život posvetio udomljavanju najstarijih pasa koje nitko na svijetu ne želi
15K
Nakon što je Steveu Greigu uginuo najbolji prijatelj, njegov vjerni psić, mjeseci su prolazili, a on je i dalje bio ukomiran, dugo su bili kompe.

Ipak, jednog dana, osjetio je da je vrijeme i odlučio njemu u spomen udomiti novog psa i pomoći mu kao što je nekada svom. Ali ne bilo kakvog psa.. U skloništu je tražio najstarijeg, najbolesnijeg, koji nije imao nikakve šanse da ga ikada itko izabere. Takve životinje znaju da su im dani odbrojani..

Danas, Steve u svom domu brine o 10 takvih pasa, a njihove pustolovine na Instagramu prati gotovo 500 000 ljudi! Svakog se jutra budi u 5 raditi im doručak, mnogi imaju posebnu prehranu, zatim šetnje parkom, veterinari.. i puno ljubavi i maženja.

"Oni su jednostavno mudriji. Stariji su, znaju tko su, što vole, lakše se povezati s njima, nema nikakvih problema. Čim sjednem na pod, tri ili četiri psa već čekaju na igru."

Udomio je čak i jednu svinjicu, zvanu Bikini, kao i dvije patke, golubove, mačke i par kokoši. Trenutno više nema mjesta, ali planira i dalje brinuti za sve nove koji pristignu.

https://www.instagram.com/wolfgang2242/

Najnovije