Ivana Brkljačić protiv prava žena na izbor o pobačaju: "Ovako lijepu priču ne mogu zatrovati"

Ivana Brkljačić protiv prava žena na izbor o pobačaju: "Ovako lijepu priču ne mogu zatrovati"
2K
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ivana-brkljacic-protiv-prava-zena-na-izbor-o-pobacaju-ovako-lijepu-pricu-ne-mogu-zatrovati/894802.aspx
IVANA Brkljačić, bivša bacačica kladiva, putem svog Facebooka izrazila je oduševljenje jučerašnjim "Hodom za život" u Zagrebu.

"Ponosna sam što sam danas bila dio povorke Hod Za Život! U medijima pak glavna vijest o incidentu s nekom navodno poznatom glazbenicom (bdw danas su tek odlučili proglasiti je priznatom). Zamislite situaciju da je bio gay pride i nečiji pokušaj zaustavljanja povorke! Kakvi natpisi bi bili? Jel bi to bila junakinja ili primitivka?

Ali ne mogu ovako lijepu i pozitivnu priču zatrovati, danas je za Hrvatsku i život hodalo preko 15.000 ljudi", napisala je Brkljačić. Brkljačić je očito veliki simpatizer ove inicijative jer je i cover fotografiju na Facebooku ukrasila pozivom na spomenuti događaj, a objavila je i nekoliko fitografija iz jučerašnje povorke.

Podsjetimo, u Zagrebu je jučer održana prva akcija "Za život, obitelj i Hrvatsku", a koja se zalaže za ukidanje prava žena na pobačaj. Povorku je organizirala Markićkina udruga U ime obitelji, a prema riječima policije okupilo se oko 7.000 ljudi među kojima je bila i supruga premijera Oreškovića.

Najnovije