Transrodna žena osvojila srce muškarca koji ju je odbio dok je bila muško

Transrodna žena osvojila srce muškarca koji ju je odbio dok je bila muško
7K
Svi znamo da nije lako pronaći pravu ljubav, no Erin Anderson je imala još teži zadatak. 22-godišnja transrodna osoba prošla je kroz nevjerojatnu transformaciju i konačno uspjela osvojiti srce muškarca koji ju je odbio dok je bila muško.

28-godišnjem Jaredu Norrisu se javila preko Facebooka, no on nije bio zainteresiran je Erin tada još uvijek bila Aaron (slika 2). Sve se promijenilo kad je odlučila promijeniti svoj izgled. Hormonalna terapija je ostavila trag, baš kao i nova šminka, frizura, odjeća... Nakon dvije godine je izgledala kao prava ženska osoba. Jared lajkao sliku na Instagramu i tako su ponovno stupili u kontakt te se zaljubili.

Erin je Jaredu odmah priznala da je nedavno bila u vezi, no da nije bila sretna u njoj jer njen tadašnji dečko nikome nije htio reći da je ona transrodna. Jared je bio drugačiji, njemu to nije smetalo. No, iako su već 2 godine u sretnoj vezi, nije baš sve tako bajno kao što se možda na prvi pogled čini. Jared kaže da često dobiva uvredljive poruke pa čak i prijetnje smrću zbog toga što je s transrodnom osobom, ali to ga naravno nije spriječilo da i dalje bude s Erin na koju je ponosan i koju jako voli.

Najnovije