Netko je psiću zalijepio njušku i bacio ga s mosta, a onda je naišao muškarac i spasio mu život

Netko je psiću zalijepio njušku i bacio ga s mosta, a onda je naišao muškarac i spasio mu život
4K
Foto: YouTube
Ponekad je stvarno teško čuti kako se neki ljudi ponašaju prema životinjama. Ovom psiću je netko zalijepio njušku trakom te ga bacio s mosta. Psić je ipak preživio, a čuo ga je slučajni prolaznik, Bob Hoelter, koji je bio na putu do dućana.

Dok je prelazio most, Bob je čuo čudne zvukove i odlučio provjeriti o čemu je riječ. Srce mu je puklo kad je vidio jadnog izmučenog psića. Odmah ga je uzeo i odnio veterinaru.

U Griffith klinici za životinje su psiću najprije skinuli traku s njuške, a onda su nastavili i s liječenjem ostalih ozljeda. Dali su mu antibiotike te otkrili da mu je i jedna noga slomljena. Veterinari su znali što rade pa se psić relativno brzo oporavio.

Nakon što je priča o ovom psiću završila u medijima, brzo je pronašao i nove vlasnike. Jedna obitelj se zaljubila u njega na prvi pogled te ga odlučila udomiti. Jednog dana je i Bob Hoelter, čovjek koji je spasio psića, vidio objavu klinike na Facebooku pa se odlučio ponovno susresti sa psićem koji je u međuvremenu dobio nove ime - Louie. Nije bio siguran hoće li ga pas prepoznati, no Louie ga je odmah počeo lizati. Čini se da je vrlo dobro znao tko je Bob. :)

Najnovije