VIDEO Kamera je snimila "božićno čudo" kad je pothranjeni pas u 3 ujutro ušao u obiteljsku kuću

VIDEO Kamera je snimila "božićno čudo" kad je pothranjeni pas u 3 ujutro ušao u obiteljsku kuću
29K
Foto: YouTube
Kad se Jack Jokinen iz Philadelphije probudio, u kući ga je dočekalo iznenađenje kakvo nije očekivao. U njegovoj kući dočekala ga je pothranjena kujica koja je u prizemlju ležala na podu.

Jack i ostatak njegove obitelji bili su zbunjeni kad su vidjeli neočekivanog gosta u svom obiteljskom domu. Nije im bilo jasno kako je ušla u kuću jer su sva vrata i prozori bili zatvoreni. Kad su kasnije pregledali noćnu nadzornu kameru, sve im je bilo jasno.

Oko 3 ujutro vidjeli su kako ulični pas ulazi kroz ulazna vrata njihovog doma. Vrata su bila širom otvorena, Jack pretpostavlja da ih nije do kraja zatvorio kad se vraćao iz grada pa je vjetar vjerojatno širom otvorio vrata. To je zapravo bio spas za pothranjenu kujicu koja je očajnički tražila toplo mjesto za spavanje.
Snimka nadzorne kamere otkrila je još jedan zanimljiv detalj. Usred noći jedan susjed je prolazio kraj kuće obitelji Jokinen te primijetio da su ulazna vrata otvorena. Zbunjeno je provjeravao je li sve u redu te na kraju zatvorio vrata i otišao. Kujica je ostala u kući te nastavila spavati.

Iako već imaju psa, obitelj Jokinen je odlučila zadržati kujicu. Dali su joj ime Suzie i smatraju je svojim malim božićnim čudom. Kujica sada konačno ima dovoljno hrane, vode, topao dom i obitelj koja je voli.

Najnovije